Valuta:

Verzenden & retouren

In verschepen Beleid

 In
 1. Er zullen 24-48 uur aan de verzending regelen nadat u de betaling voltooid onder normale omstandigheden.

 In
 2. Levertijd:. 5-10 werkdagen (met uitzondering van weekends en feestdagen)

 In
 3. Er zijn een aantal manieren van transport voor u om uit te kiezen. Een daarvan is EMS (Express Mail Service), gelijk aan USPS (De United States Postal Service), de andere is van TNT, en DHL etc. U zult de bestelling kosteloos als u kiest voor de eerste manier. Als alternatief wordt de bestelling aankomen op uw deur binnen 3-4 dagen, met extra betaling als u kiest voor het laatste.

 In
 4. Houd er rekening mee dat er een volwassene moet zijn (ouder dan 18 jaar) te tekenen voor de levering in Amerika, of zal terug te gaan naar uw lokale postkantoor als er niemand thuis is. Dan neem dan zo vriendelijk contact op met uw plaatselijke postkantoor, zonder enige aarzeling.

 In Herroepingsrecht

 In
 1. Zorg ervoor dat alle terugkeer artikelen mogen niet worden gedragen, gewijzigd of washend, met alle accessoire-tag, en kan worden doorverkocht.

 In
 2. We hebben genoten van een hoge reputatie voor hoge kwaliteit, snelle levering, de nieuwste stijlen als beste klantenservice. Echter, soms als je kleren van de verkeerde maat, kleur of stijl die wij sturen, houd je kleding en je zal opnieuw verzenden van de juiste compensatie in kortere tijd zonder enige kosten.
 3. Als u nog andere vragen over uw bestellingen of opmerkingen over ons bedrijf, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Dank je wel.

 

 
Terug